Αρχική Σελίδα

Hongpeng New Material Technology Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών είναι ένα εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας οι του οποίου γραμμές παραγωγής περιλαμβάνουν την ύφανση, τη λεύκανση, τη βαφή ή την εκτύπωση, την κοπή και το ράψιμο, και τα κύρια προϊόντα είναι ιατρική γάζα, muslin ύφασμα, muslin σειρά προϊόντων, το οποίο ανήκει στη νέα υλική Techonology Co. Hongpeng, ΕΠΕ.  Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη Σαγκάη, το διεθνές κέντρο για το οικονομικές, χρηματικές, εμπόριο, τη ναυτιλία, και την καινοτομία τεχνολογίας. Και το εργοστάσιό μας λέγεται ψέματα στην επαρχία Hubei, πού είναι διάσημος για τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας. Το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή 33488 τετραγωνικών ναυπηγείων. Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών έχει περίπου 20 έτη εμπειρίας στην ύφανση και την επεξεργασία του υφάσματος γάζας ιατρικού βαθμού. Το 2014 το εργοστάσιό μας έχει αναπτύξει επιτυχώς muslin τη σειρά προϊόντων και έχει καταχωρήσει το εμπορικό σήμα μας. Τώρα έχουμε αναπτύξει 5 ώριμες γραμμές παραγωγής για να παραγάγουμε την τελειωμένη muslin σειρά προϊόντων, και οι σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν muslin τις πετσέτες λουτρών, τα washcloths, τις πετσέτες χεριών, muslin και μπαμπού τα καλύμματα, τους τους ετερόφθαλμους γάδους, το υπνόσακο, και το κ.λπ.

                            

Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών χαιρετίζει τους διαφορετικούς τρόπους της συνεργασίας. Μπορούμε να είμαστε υλικοί σας suppler, μπορούμε να κάνουμε το ODM & το cOem, και μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε το εμπορικό σήμα μας. Έχουμε την πλούσια εμπειρία στο ODM & το cOem για πολλά διάσημα εμπορικά σήματα και τα δύο μητέρων και μωρών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Ανάλογα με την προηγμένη τεχνολογία κατασκευής, την πλούσια εμπειρία της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας και τη μεγάλη ικανότητα Ε&Α, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών έχει συνεχίσει και κατά τη διάρκεια των ετών. Το εργοστάσιό μας έχει περάσει το πιστοποιητικό πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001 και έχει λάβει διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας. Τα προϊόντα μας επίσης έχουν περάσει την ποιότητα πιστοποιημένη από διάφορες οργανώσεις. Τώρα τα πάγια ενεργητικά του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος ποταμών έχουν φθάσει σε 10 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια, και η ετήσια αξία παραγωγής έχει επιτύχει τις εκατοντάδες των εκατομμυρίων RMB. Το εργοστάσιο έχει τώρα περισσότερες υφαίνοντας μηχανές 300+ συμπεριλαμβανομένων των υψηλών αποδοτικών αεριωθούμενων αργαλειών και πολυσύνθετα ηλεκτρονικά dobbies, και τις ράβοντας μηχανές 100+. Για να επιτύχει υψηλό - ποιοτικό επίπεδο (ιατρικός βαθμός), έχουμε χτίσει την κατηγορία 100.000 καθαρό δωμάτιο για το ράψιμο του εργαστηρίου από την αρχή.

                                          

Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών έχει τώρα περισσότερους από 300 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών προσώπων μηχανικών 20+ και αγοράς και υπηρεσιών 20+. Έχουμε μια άριστη ομάδα εξαρτώμαστε από τις φιλοσοφία-λεπτομέρειες επιχείρησης καθορίζουμε την επιτυχία ή η αποτυχία, τοποθέτηση καθορίζει το πεπρωμένο. Η επιχείρησή μας έχει κρατήσει στην επέκταση της αγοράς με υψηλό - η ποιότητα, η καλή υπηρεσία και η υψηλή αποτελεσματικότητα, και ο σκοπός μας είναι να γίνει Win-Win με τους πελάτες.

Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών θα συνεχίσει στην κατασκευή, να αναπτυχθεί και τη εξυπηρέτηση πελατών. Να ανυπομονήσει να συνεργαστεί με σας!

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας
Το 1985

Το Νο 3 υφαντικό εργοστάσιο Zhijiang ιδρύθηκε το 1985.

 

Το Μάιο του 1999

Το υφαντικό εργοστάσιο Zhijiang No.3 έχει μετονομαστεί στη νέα υλική Techonology Co. Hongpeng, ΕΠΕ για να παραγάγει την ιατρική γάζα από το 1999.

 

Το 2005

Το 2005, η επιχείρησή μας ήταν κύρια 500 αργαλειών σαϊτών και 48 αέρας-αεριωθούμενων αργαλειών της Toyota. Η κυρίως γραμμή παραγωγής είναι ιατρικό ύφασμα γάζας και ιματισμού. Και η επιχείρηση έχει αρχίσει να αναπτύσσει τη νέα τεχνολογία της unsized ύφανσης από τους αεριωθούμενους αργαλειούς στο ίδιο χρόνο.

 

Το 2010

Το 2010, η επιχείρησή μας έχει αναπτύξει 230 αέρας-αεριωθούμενους αργαλειούς για να παραγάγει την ιατρική γάζα, και έχει συνεργαστεί με διάφορες μεγάλες ιατρικές επιχειρήσεις.

 

Το 2014

Το 2014, προκειμένου να αυξηθεί η αποδοτικότητα και να επεκταθεί η σειρά προϊόντων, η επιχείρησή μας έχει προσθέσει τους υψηλούς αποδοτικούς αεριωθούμενους αργαλειούς 50+ και πολυσύνθετα ηλεκτρονικά dobbies, και τις επιτυχώς αναπτυγμένες muslin σειρές προϊόντων. Έχουμε χτίσει να αναπτυχθούμε του συνόλου, το εργαστήριο κοπής και δειγματοληψίας για muslin μωρών τα προϊόντα, και έχουμε χτίσει την κατηγορία 100.000 καθαρό δωμάτιο του ραψίματος των γραμμών παραγωγής.

 

Το 2016

Η επιχείρησή μας έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001 τον Αύγουστο του 2016.

Τον Οκτώβριο του 2016, η επιχείρησή μας άρχισε να προετοιμάζει το ίδρυμα του διεθνούς επιχειρησιακού συνεταιριστικού κέντρου στη Σαγκάη ώστε να επεκταθεί η επιχείρηση.

Το Νοέμβριο του 2016, το technicist μας έχει αποκτήσει ένα σημαντικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση: η μέθοδος προετοιμασιών ενός πράκτορα που μπορεί να κάνει τα αντι-βακτηρίδια υφάσματος και ανθεκτικός στις πτυχές. (Αριθ. ZL20141 0499016.7)

 

Το 2017

Τον Ιούνιο του 2017, υποκατάστημα της νέας υλικής Techonology Co. Hongpeng, ΕΠΕ. – Το διεθνές επιχειρησιακό συνεταιριστικό κέντρο της Σαγκάη έχει ιδρυθεί επίσημα.

Τον Ιούλιο του 2017, η επιχείρησή μας έχει παρευρεθεί στη 17η μητρότητα EXPO μωρών παιδιών της Κίνας, και την πραγματοποιημένη συνεργασία με πολύ διεθνές εμπορικό σήμα μωρών.

 

Hongpeng New Material Technology Co., Ltd. Hongpeng New Material Technology Co., Ltd. Hongpeng New Material Technology Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : LE Petit επτά

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400

Ετήσιες πωλήσεις : 100,0000-999,9999

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Muslin καλύμματα μωρών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Muslin καλύμματα μωρών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Muslin καλύμματα μωρών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Muslin καλύμματα μωρών για τις πωλήσεις
Muslin καλύμματα Swaddle

Τυπωμένο Muslin Swaddle καλυεται το αναπνεύσιμο στερεό χρώμα για τα νεογνά

Λεπτό Muslin Swaddle καλυεται την πεδιάδα βαμβακιού 100 τοις εκατό/το πλέγμα Seersucker 98x74

Muslin Swaddle νηπίων καλυεται το Washable διευθετήσιμο περικάλυμμα μηχανών άνετο

Νηπίων οργανικός βαμβακιού Swaddle απορροφητικός ασφαλής υγιής νερού καλυμμάτων έξοχος μαλακός

Muslin καλύμματα μωρών

Το υπερβολικά μεγάλο Muslin μωρό καλυεται το αναπνεύσιμο βαμβάκι Seersucker μπαμπού

Γρήγορα ξηρά Muslin μωρών καλυμμάτων μαλακού τοις εκατό βαμβακιού MBB 005 Eco φιλικά 100

Muslin βαμβακιού το μωρό καλυεται έξοχο μαλακό αναπνεύσιμο για το βρεφικό σταθμό φύλαξης

Ελαφριά καλύμματα Swaddle μικρών παιδιών, εξατομικευμένα Muslin καλύμματα Swaddle

Muslin που λαμβάνει τα καλύμματα

Muslin βαμβακιού που λαμβάνει τα καλύμματα 100 τοις εκατό βαμβακιού Hypoallergenic έξι στρώματα

Άνετο Muslin που λαμβάνει το ασφαλές υγιές πολυ πλέγμα χρήσης 98*74 καλυμμάτων

Το φυσικό μαλακό Muslin κάλυμμα περιπατητών μικρών παιδιών, προσαρμόζει τα καλύμματα μωρών

Muslin γάζας που λαμβάνει τα καλύμματα, οργανικά Muslin καλύμματα αναπνεύσιμα

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Muslin καλύμματα Swaddle προμηθευτής. © 2019 - 2020 softmuslinblankets.com. All Rights Reserved.