Αρχική Σελίδα

Hongpeng New Material Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Muslin καλύμματα μωρών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Muslin καλύμματα μωρών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Καλή επιχείρηση, συμπαθητική υπηρεσία, υψηλή - ποιότητα, υψηλή φήμη. Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Hongpeng είναι ενός προϊόντος από αξιόπιστου προμηθευτή μας, τα προϊόντα είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— Lauren

Ευχαριστίες για την καλή υπηρεσία μεταπώλησής σας. Η προσαρμογή των σχεδίων και οι συσκευασίες βοηθούν πολλής.

—— Jennifer Nicole

Η τέλεια ποιότητα και το μέγεθος τους καθιστούν χρήσιμους για πολλά πράγματα με το μωρό. Παραμένουν μαλακοί μετά από κάθε πλύση και δεν συρρικνώνονται.

—— Karen

Τέλειος! Τα σχέδια είναι έξοχα χαριτωμένα και κάνουν ένα μεγάλο δώρο. Και το υλικό είναι συμπαθητικό μαλακό.

—— Sherri Lee

Ευχαριστίες για τη μόνιμες υποστήριξη και την καθοδήγηση του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος Hongpeng. Με τη βοήθεια και την οδηγία σας, κερδίζω περισσότερο μερίδιο αγοράς.

—— Robert

Λογική τιμή, καλύτερη ποιότητα, ευγενικά φιλοξενία. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική

—— Eric

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών είναι ένα από τα τοπ-τρία εργοστάσια με την πλήρη αυτόματη γραμμή παραγωγής. Μηνιαία ικανότητα παραγωγής 3.000.000 PC. Όλα τα προϊόντα είναι στην καλή ποιότητα, με τα εξαγόμενα πρότυπα.

  Hongpeng New Material Technology Co., Ltd.Hongpeng New Material Technology Co., Ltd.Hongpeng New Material Technology Co., Ltd.Hongpeng New Material Technology Co., Ltd.Hongpeng New Material Technology Co., Ltd.

   

  Υποστηρίξεις υψηλής τεχνολογίας:

   

  Έχουμε τη βάση Ε&Α δύο στην πόλη της Σαγκάη και την πόλη Zhijiang, που συνεργάζονται με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. 63 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφοροι τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικοί δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

   

  Επιμείνετε ότι στην ανεξάρτητη καινοτομία είναι μια ανεξάντλητη πηγή βιώσιμης ανάπτυξης του κλωστοϋφαντουργικού προϊόντος Hongpeng. Με 20 έτη πλούσιας εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη muslin των προϊόντων, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Hongpeng είναι πρόθυμο να δημιουργήσει μια σειρά εξατομικευμένων λύσεων προϊόντων για τους πελάτες μας!

 • OEM / ODM

  Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και συνεχίζει επίσης να κάνει τις τεχνικές καινοτομίες για να παρέχει όλα τα είδη muslin προϊόντων. Ο ODM & ο cOem είναι επίσης ευπρόσδεκτοι.

   

  Η επιχείρησή μας διατάζει μια καλή αγορά και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Όπως η Αμερική, Καναδάς, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Ολλανδία, Τουρκία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ανγκόλα και ούτω καθεξής. Έχουμε κάνει το cOem/το ODM για πολλούς διάσημο εμπορικό σήμα, όπως η Disney, ΕΠΟΧΉ, Peegy μηνύει, περιστέρι, μωρό Ruies, κ.λπ.

 • Ε & Α

  Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας muslin στη σειρά για να παρέχει στα προϊόντα βαμβακιού την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα.

   

  Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ποταμών παίρνει 63 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφορους τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικούς δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongpeng New Material Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Qin

Τηλ.:: +86 13110669260

Φαξ: 86-021-5953-2925

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)